Mammiefest

Weer die energieke jij

Heb je het gevoel dat er sinds je mama bent geen tijd meer over is om dingen te doen die je vroeger leuk vond? Je hebt 101 dingen te regelen en loopt altijd achter de feiten aan. Je bent zo moe dat je het gevoel hebt dat je niet meer vooruit komt op wilskracht alleen. Je hebt gewoon geen fut meer. Ben je klaar om hier een einde aan te maken? Dan is het Mammiefest traject helemaal iets voor jou!

Qigong helpt ook bij het ontdekken van jezelf. Je gaat ondervinden en leren welke dingen en handelen je energie opslorpen of je juist die sprankel en bounce geven die je nodig hebt om je dag door te komen. Of zoals men in vakjargon zegt: je gaat je opladers ontdekken. Even leren de prioriteit op jezelf zetten, leren ‘neen’ zeggen, maar zeker ook leren ‘ja’ zeggen op het leven.

Je eigen missie ontdekken. Weer een doel voor ogen hebben. In het Mammiefest traject gaan we dieper in op wie je bent, wat je ikkigai is en hoe stappen te ondernemen in die richting. Want je leven stopt niet als je mama wordt! Je mag nog steeds spelen en je eigen leven leven. Dat maakt je beter in balans en dus een betere mama! Want als je goed voor jezelf zorgt, heb je energie over om voor anderen te zorgen.

Vaak merk ik dat het meestal gevoelige, creatieve mensen zijn die mee moeten lopen wat de maatschappij vind. Creativiteit wordt als ‘niet nuttig’ en dus ‘onbelangrijk’ bestempeld. Vandaar dat ik kleine online crea uurtjes aanbied om even samen creatief bezig te zijn. Met materialen die niet duur zijn en eenvoudige handelingen waar je niet bij hoeft na te denken. Een moment om je hoofd leeg te maken en de artiest in jezelf verplicht los te laten.